Poliuretanski Rod Rod

Poliuretanski Rod Rod

Opis proizvoda TDI poliuretanski elastomer Područje primjene Građevinska industrija (1) materijali kolovoznih konstrukcija: unutrašnji i plovni asfalt (2) Keramički i dekorativni gipsani plafon je postepeno zamijenio tradicionalni čelični kalup. Naftna industrija: okolina eksploatacije nafte, habanje peska, kao ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

opis proizvoda
TDI poliuretanski elastomer

Opseg primene
Građevinska industrija
(1) kolovozni materijal: unutrašnji i terenski kolovoz
(2) Keramika i ukrasni gipsani plafon postepeno je zamenio tradicionalni čelični kalup

Naftna industrija: okruženje za eksploataciju nafte, habanje peska, kao što je pumpa za ulje, guma ventila, ciklon, hidraulički zaptivni prsten su izrađeni od poliuretanskog elastomera.
drugi aspekti
(1) Zvučni elastomer, brzina prenosa zvuka veća od 99% i može se koristiti kao morski vod, pečat akustičnog pretvarača
(2) Elektronska tehnologija visokonaponskog napajanja poliuretanskog elastomera uspešno se koristi u potapanju na avionima, električnoj utičnici, nuklearnom podmorskom vozilu, motociklu visokog pritiska, pločama integriranog kola i elektronskim komponentama, automatskoj kontroli i dugom veku rada, pouzdanom radu . Bolje je od drugih potpornih potapajućih materijala visokog napona, elastičnih, otpornih na promene temperature.
image001.jpgimage004(001).jpg

Uvod u fabriku
Yixing Shenke Wear-otporni materijal Co, Ltd se nalazi u gradu Yixing, provinciji Jiangsu, Kina. Naša kompanija ima više od 20 različitih vrsta viših tehničkih kadrova, specijalizovanih za proizvodnju keramičkih filter ploča, koja je pokrivala 1 kvadratni metar do 6 kvadratnih metara. Cela serija u uspješnom razvoju suve tehnologije presovanja, su domaće poreklo.

Naša firma se uvek pridržava poslovne "filozofije prvog kvaliteta, ugleda" i uvijek implementirati "pionirski i inovativni, preduzetnički penjanje" duh preduzeća. Naša kompanija će se pridržavati naučne strategije preduzeća, kao što je to u prošlosti, uvođenje širokog spektra talenata, ubrzanje inovacija proizvoda, poboljšanje konkurentnosti preduzeća.

SHENKE iskreno radujem radu sa tobom ruku pod ruku, i sutra napraviti sjajan sjaj!

Sirovina Testiranje proizvoda
image005.jpgimage007.jpg

Upit