Bijela keramička filter ploča

Bijela keramička filter ploča

Predstavljanje proizvoda Bela keramička ploča filtera Vakuumska keramička ploča ima kratak period zastoja i poboljšava produktivnost i brzinu rada. Pošto nema potreba za bilo kakvom filter tkaninom, keramička filter ploča može održavati visok stepen vakuuma i nisku vlagu filtarskog kolača. Takođe se prikazuje ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Uvod u proizvod
Bijela keramička ploča filtera
Vakuumska keramička ploča ima kratak period zastoja i poboljšava produktivnost i brzinu rada. Pošto nema potreba za bilo kakvom filter tkaninom, keramička filter ploča može održavati visok stepen vakuuma i nisku vlagu filtarskog kolača. Takođe se prikazuje energetski efikasnim. U poređenju sa tradicionalnim filter diskovima sa 45m2, ova filter ploča sa istom filtriranom površinom štedi 85% energije. U međuvremenu, zbog male veličine mikro poraza, fine čestice su blokirane kako bi povećale brzinu regeneracije metala i poboljšale kvalitet i transparentnost filtrata (obično 21mg / l čvrstog sadržaja). Filtrat se može reciklirati. Generalno, to je neka vrsta ekološke i visoko efikasne opreme za čvrstu tečnost za separaciju čvrstih tečnosti.
image001.jpg

Tehnička specifikacija
image002.jpg

Certifikat & Tvornica
Naša firma se uvek pridržava poslovne "filozofije prvog kvaliteta, ugleda" i uvijek implementirati "pionirski i inovativni, preduzetnički penjanje" duh preduzeća. Naša kompanija će se pridržavati naučne strategije preduzeća, kao što je to u prošlosti, uvođenje širokog spektra talenata, ubrzanje inovacija proizvoda, poboljšanje konkurentnosti preduzeća.

SHENKE iskreno radujem radu sa tobom ruku pod ruku, i sutra napraviti sjajan sjaj!
image003.jpg

Upit