Keramički disk filter

Keramički disk filter

Opis proizvoda Ceramic disk filter. Keramička ploča za ploču diska je naša kompanija u saradnji sa nekoliko keramičkih istraživačkih instituta, varenje i apsorbovanje domaćih i stranih naprednih tehnologija istraživanja i razvoja za stvaranje efikasnih ekološki prihvatljivih proizvoda, bijelih ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

opis proizvoda
Keramički disk filter.

image001_ 副本 .jpgimage003_ 副本 .jpg

Keramička ploča za ploču diskova je naša kompanija u saradnji sa nekoliko keramičkih istraživačkih instituta, varenje i apsorpciju istraživanja i razvoja domaće i strane napredne tehnologije za stvaranje efikasnih ekološki prihvatljivih proizvoda, bela keramička ploča koja se uglavnom koristi u čelika, željeza, olova i cinka, nikla , dehidratacija aluminijuma svih vrsta mineralnog koncentrata i odvodnjavanje jalovine.

Ponovo tehnologija ranog pucanja, naša kompanija je razvila novi proces, keramičke pločice za boje su napravljene od celokupne represije formiranjem, izbegavajući limenke uzrokovane stalnim lepljivim zglobnim začepljenim poreima sa tineom, čvrstoća nije visoka, fenomen kao što je lako razbiti .

Tehnička specifikacija

Mjesto porijekla

Jiangsu, Kina

Tip

Keramičke ploče

Aplikacija

Industrijska keramika

Materijal

Alumina keramika

Broj modela

1mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm / 12

Naziv marke

SHENKE

Širina sektorske ploče

338mm

Udaljenost centra za instalaciju

276mm

Ventilatorska širina ploče

555mm

Visina sektorske ploče

441mm

Debljina sektorske ploče

30mm

Količina filtriranja

1200-1320kg / h.mm

Pokrenite pritisak odbijanja

0.1Mpa-0.12Mpa

Stepen ravnoteže

0.01

Svaki razmak između ploča

5mm ± 2

Lice diska je istrošeno

Manje ili jednako 0.025


Certifikat & Tvornica
Yixing Shenke Wear-otporni materijal Co, Ltd se nalazi u gradu Yixing, provinciji Jiangsu, Kina. Naša kompanija ima više od 20 različitih vrsta viših tehničkih kadrova, specijalizovanih za proizvodnju keramičkih filter ploča, koja je pokrivala 1 kvadratni metar do 6 kvadratnih metara. Cela serija u uspješnom razvoju suve tehnologije presovanja, su domaće poreklo.
image005.jpg

Serija proizvoda:
- Keramička ploča filtera
- Micropore keramička filter ploča
- Složena mikropore keramička filter ploča
- Foam Ceramic filter ploča
- Visoko čvrsta keramička ploča filtera
- Vakuumska ventilaciona keramička ploča filtera
- Keramička filter membrana
- Keramička mašina za filtriranje

Mikroporozna keramička ploča filtera sa neorganskim membranskim materijalima, membranska tehnologija u Kini je novi proboj industrije, kompozitni porozni keramički filter ploča sa jednakom porastom poraza i bela korunda, silicijum karbid, Zong Gangyu matrica, zatim prevučeni ultra finim mikroporoznom membranskom površinom , nakon dva puta nakon pucanja, u kombinaciji sa dvostrukom keramičkom pločom za ploču površine membrane površine površine veličine pora od 0,1 do 5 mikrona, sastavljenog od brojnih mikropora ravnomerno raspoređenih. Dobra propustljivost vode, vodonepropusnost 1100L / m2H ~ 1800L / m2H.


Upit